divendres, 7 de novembre del 2008

A L'ATUR

NUEVA ETAPA

Senyores, senyors, imagino que el que ha estat una idea maca i carinyosa de les magnífiques Joana i mireia, pràcticament es mort per la meva poca atenció, em refereixo a aquest blog.




Doncs bé ja no se si algú tornarà a passejar per aquí desprès de sis mesos sense noticies, però de tota manera em ve de gust explicar que ja no estic a Enhance Industries, estic fruïnt de l'atur, l'estat del benestar m'otorga 1200 € el dia 10 de cada mes durant els propers 24 i això m'està possibilitant disfrutar de casa meva i del meu fill com fins ara no ho havia pogut fer,entre altres coses li dono de dinar cada dia, com podeu observar a la fotografia, amb alguna dificultat.
Bé imagino que aviat hauré de fer una altra entrada comunicant que he 'fitxat' per alguna altra empresa, a no ser que aquesta refundació del capitalisme que ens faràn els propers dies canvii tant el panorama que em doblin la meva percepció com a aturat...
Si algú encara entra per aquí que deixi un comentari, per saber-ho...
petons


3 comentaris:

Joana ha dit...

Doncs, jo et deixo un comentari, joder, jo també vull estar a l'atur i si et doblen la paga, avisa'm i faig que em despatxin de can T. Que maco que està l'Enric. I de tot el que et dic estic mooooolt segura.

Mireia ha dit...

Ei, jo també passo. No compte que m'ho acabis de dir pel facebook. Si et doblen l'assignació avisa'm que jo encara ho tinc més fàcil que la la Joana. Al la que estic d'acord amb tot; inclòs amb lo guapo que està l'Enric!

Anònim ha dit...

Desde otra parte del Estado español te mando saludos.